De Laserklasse

(for foreign visitors some of the site is available in English)

De Laserklasse Organisatie Nederland (LON) is een klasse organisatie waarvan iedere zeiler, ongeacht leeftijd of zeilervaring, lid van kan worden.
De Laser klasse organisatie heeft inmiddels tussen de 400 en 500 leden vanuit heel Nederland, verspreid over de drie klassen: Laser 4.7, Radial en Standard. Deze Lasers zijn allemaal dezelfde boten. Het enige verschil is de grootte van het tuig, zodat ook jonge en lichte zeilers vanaf 40kg het echte 'Laser gevoel' kunnen ervaren (meer hierover lees je bij 'De Laser').

Dat de meeste zeilers gegrepen zijn door het 'Laser gevoel', blijkt wel uit het feit dat onze leden lang lid blijven. De oudste zeilende leden zijn rond de zestig jaar (de Master groep, meer hierover lees je bij 'De Laser').


Zo zie je maar…bij de LON vindt je altijd wel een leeftijdsgroep waarbij je je kunt aansluiten en je zeilt dus zelden alleen met deze Olympische eenmanszwaardboot.

 

De Laserklasse website biedt je een schat aan informatie over de Laser, Laser Formula, de Internationale aspecten van Laser zeilen, alles over het wedstrijd- en het trainingsprogramma, technische adviezen, tweedehands botenmarkt en nog veel meer!


Contact
Wil je in contact komen met de LON? Stuur dan een berichtje naar onze secretaris (taairatercesnol.[antispam].@gmail.com) of naar een van de andere binnen het Bestuur commissie/ bestuursleden. Je kunt natuurlijk ook naar een wedstrijd of een training komen kijken. Wellicht kun je mee met de rescue, zodat je goed kunt zien hoe het in zijn werk gaat.


Lid worden 

Ben je enthousiast geworden over de Laser en heb je interesse om lid te worden van de Laserklasse organisatie? Wij verwelkomen je graag!

 

Wat krijg je als je lid wordt?

  • Recht op deelname aan de LON-wedstrijden, onder begeleiding van Race Analists op LON-rescues.
  • Recht op deelname aan de LON-trainingen en nationale ranking en uitzending naar ILCA WK's en EK's.
  • Automatisch lidmaatschap van de International Laser Class Association.

Het lidmaatschap van de LON kost € 42 per jaar.

 

Wilt u zich aanmelden ga dan naar de online inschrijfmodule.

Deze pagina is gegenereerd door E-captain. Captain: Het ideale ledenbeheer en relatiebeheer systeem voor stichtingen, sportclubs en -verenigingen. Meer informatie vindt u op de Captain website.